![]() |
|
4 Adet 14" Tofaş Sac Jant Satılık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kaya206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2009 Saat 22:31 |
Arkadaşlar eski aracımdan ( Fiat Siena) elimde kalan 4 adet sac jantını, 16 adet (orjinal) bijonunu ve 4 adet jant kapağını 50TL'ya satıyorum.
Yer: Bursa / Osmangazi
Tel: 0530 455 64 88
|
|
Peugeot 206 1.4HDI
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bedava...
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
walla bedaava bulunmaz fırsat ama puglar 4*108 senin jantlar 4*100
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı satıslar
|
|
![]() |
|
Kaya206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() ![]() ![]() fiyat gerçekten çok ucuz, jantlarda en ufak bir kusur söz konusu bile değil. Bursa'da olupta görmek isteyen varsa istedikleri zaman jantları görebilirler. Sembolik bir rakam karşılığı ülke ekonomisine kazanılmış olur diye düşünüyorum.
|
|
Peugeot 206 1.4HDI
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
aslında ankarada olsaydın ben alırdım honda lar 4*100 ya şimdi alsam bi 50 lirada kargo tutar =)
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mAsKot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
hayırlı satışlar.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
valla tutar herhalde o kadar (ptt kargo ile) başka firmalar la daha fazla bile tutabilir. Kısmet.
|
|
Peugeot 206 1.4HDI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |