![]() |
|
Peugeot servislerinde özel avantajlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2009 Saat 18:26 |
5-24 Ekim tarihleri arasında Peugeot Yetkili Servisleri'nde yüzde 25'e varan indirimler sunuluyor
![]() |
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel haber bakıma girecek arkadaşlara iyi oldu saol gökhan kardeşim..
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sağol gökhan bende fren balatasıyla debriyaj setini değiştirmeyi düşünüyorum bu yönde araştırayım bakam
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
|
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
Servise gitmem , yaşasın özel servis , orijinal yedek parça ve güvendiğim ustam :) .
|
|
Forever young by my gti
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
servise gitmem , metroya binmem
servise gideceğime sanayi kokan yağ kokan heryer parça olan arkaplanda ferdi müslüm baba çalan peugeot efeyi tercih ederim
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
her zaman servıse gderım :D
|
|
![]() |
|
Eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: İzmir - Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
2 gün önce balata sordum serviste, 170 balata 30 işçilik 200 tl bir rakam çıkardılar, aynı balatayı dışarıda işçilik dahil 100 tl ye buldum.. Marka aynı TRW, işçiliginde pek farklı oldugunu düşünmüyorum açıkcası
![]() Bu arada bilgilendirme için teşekkürler, ancak tüm arkadaşlara benden dost tavsiyesi..mümkün oldukça servislerden uzak dursunlar, özel servislerde oto sanayilerinde aynı ürünü yarı fiyatına almak mümkün, ironi fln yapmıyorum gayet ciddiyim.. Çağımız internet çağı takılan parçanın kodunu vesaire alın netten araştırın, fahiş fiyatlarla sizleri foseptik çukuruna göndermeye çalışan işgüzarları memnun etmeyin.. Düzenleyen Eren - 03 Ekim 2009 Saat 13:18 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
servislerin parca fiyatları cok yüksek.gecenlerde fren balatalarını değiştirmek istedim 4'üne 800 tl istedi(işçilik hariç)gittim dışarda yaptırdım işçilikde dahil 250 tl'ye geldi...
Düzenleyen necati1234 - 03 Ekim 2009 Saat 14:07 |
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
ben berkeyi aradım periyodik bakıma 350 TL dedi işçilikle.sadece filtreler ve yağ.
aldm parçaları aksaraydan gttm evrensel özel servise işçilik dahil 200e hallettim.filtre markalarını biraz ucuz tutsam daha bile az tutara mal edebilirdim..
|
|
A3
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |