![]() |
|
satılık 15'' 7 kollu orjinal 307 çelik jantı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2009 Saat 22:22 |
arkadaşlar herkese slmlar.bende yeni peugeotçulardanım siteye yeni oldum.yeni 307 aldım.üzerinde 15 inç jantlar var.16 inç 5 kollu olanlardan almak istiyorum.arabayı satın alıncada 4 tane toyo marka performans lastiği almıştım.henüz 500 km olmadı alalı.onlarıda satabilirim.daha taksitleri bitmedi=)
Düzenleyen yzt06 - 10 Eylül 2009 Saat 22:23 |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fotoğraflar ile daha etkili bi satış olacaktır.
|
|
![]() |
|
emin_usta ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2009 Konum: yetkili Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emin_usta
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
selam ben komple lastiklerle beraber veya sadece jantla alabilrim,foto ve fiyat alabilirmiyim
buraya upload veya mail
|
|
oto elektronik,beyin tamirci
|
|
![]() |
|
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
en kısa sürede fotoğraf ekleyeceğim.jantların hiçbir sorunu yok.tertemiz çiziksiz durumda.500 liraya satıyorum.lastikleri zaten yeni aldım.dediğim gibi 500 km bile olmadı.faturası falan duruyor.toyo pxcf1 195/60/15 japan malı performans lastiği.almadan önce uzun süre araştırdım.lastikler gerçekten mükemmel.tanesini 155 liraya aldım.toplamda 620 liraya aldım..lastikleri alırken tanesi 10 liraya alman malı 4 tane sibopda almıştım.sibopla 2 yl garantili.onlarıda vereceğim.taksitleri bitmedi henüz.350 liraya lastikleri vermeyi düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
yusuf bey aramıza hoşgeldiniz sizi daha yakından tanımak isteriz tanışma topiği açarsanız seviniz
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoşbulduk harun bey.teşekkürler..tanışma topiği hakkında bilgi verirmisiniz?
|
|
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=104&title=yeni-uyelerin-dikkatine-konu-amadan-okuuyunuz
Düzenleyen haruncoskun - 11 Eylül 2009 Saat 14:45 |
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanırsam tamamdır.bilgi verdiğiniz için teşekkürler..
|
|
|
|
![]() |
|
Atakan-A ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2009 Konum: Beylikdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
sadece jantların fiyatını alabilirim vede resmini
wild_ancestorblood7@hotmail.com |
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
satmadıysan hepsine 700 tl verebilirim.
|
|
![]() |
|
çoktan satıldı.. |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |