![]() |
|
hangi marka xenon tavsiye edersiniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2009 Saat 19:30 |
407 pejo ya hangi marka xenon u tercih edersiniz,
|
|
![]() |
|
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cenmax veya mtec derım cok farklı markalarda xenon kullandım ama mtech ustune gormedım pahalıdır ama guzeldır
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
![]() |
|
dün gece biraz araştırdım ve modacar sitesinde buldum
|
|
![]() |
|
Evrevren ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
407 ye her markayı takamazsınız zaten
arıza ışığı yakma gibi bir problemi mevcut yani açıkçası ucuz yollu bir xenon işinize yaramaz
piyasada arıza ışığı yakmadığını idda eden bi hayli marka model mevcut onları tercih edin mutlaka..
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
407 ler xenon ile sıkıntı çıkarıyor genelde. İyi bir marka tercih edin ve kapasitörü mutlaka olsun.
|
|
![]() |
|
http://www.modacar.com.tr/KMDefault.aspx?ctrid=9632 bu linkte var buldum phılıpsın patentli bir ürünü ne dersiniz kullanan varmı
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Orjinal ise gayet güzel bir ürün.. zaten fiyatıda ortada
|
|
![]() |
|
ürünü aldım gelince taktıracağım herkese teşekkürler.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
şu an xenonlarım 6000 jelvın daha iyi ışık almak için ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
6000 iyidir daha yüksekler mora dogru gidiyor yagmurlu havalarda görüş için ideal degiller 6000 güzldir daha fazlası sadece gösteriş için
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
mtec we cyclone önerebilirim
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
mtec marka ürünler eskiden cok daha kaliteliydi şimdi sanki biraz kalitesini düşürdü ama genede mtec derim tek geçerim 6000k cok idealdir daha yüksekleri gösteriş içindir görüş açısını düşürürler yagmurlu havalarda cok daha kötü olur zaten orjinal fabrika cıkıslarda 4300 yada 4200 dü sanırsam yalan olmasın onlardan vardır çünkü onlar en ideal görüşü saglarlar sarımtırak bir xenondur diger kitlerde 6000 k en idealidir ( benim görüşüm bu yöndedir )
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
Sanslınısınz sorun yasamadıysanız 6k gayet yeterlı beyaza yakın bir ısık 407lerde xenon silecekleri bozuyor.bir kere basımıza geldi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |