![]() |
|
206 BODY KIT NASIL SIZCE |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
![]() ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2008 Saat 15:42 |
![]() ![]() GRI RENKLI 5 KAPI BIR 206 DA NASIL DURU ARKADASLAR SIZCE |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkası güzel dururda önden şüpheliyim.
|
guzel fakat ontaraf audi den calınmıs bence kendıne ozgu olsa daha ıyı olur audi cilerin diline sakız olma
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 40 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Body kıt yakışır senin araca...
|
a3 cakması olmuş bıraz daha araştır derım ben yaptıracaksan
|
Öncelikle marşbierler Tek kapıya göre yapılmış 5 kapıda olmaz.Body kit güzel ama Tek kapıda durduğu gibi durcağını sanmam.Araçta güzel bi cant lastik ve yere yakın olması şart ayrıca.
|
ön taraf Q7 arka taraf x5 güzel bi çakma ama bence bu işte hayal gücünüzle yapıcanız tasarım daha iyi olur.
|
![]() ![]() 2. Vites ![]() ![]() Yaşı : 41 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
bence de biraz daha araştır arkadasım, güzel bi body kit ama taklit gibi.
|
![]() ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Yaşı : 36 Aracı : 3008 Auto6R 1.6 HDi Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11671 |
güzel
|
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 38 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
eh işte
hayırdır Deran abi fibere mi girecen
|
arka tampon iyi
|
olmamışş
|
bence sadece arka taraf iyi ..yan ve önü beğenmedim.
|
arka tampon güzel..jantlar mantar..
|
arka tampon güzel..jantlar mantar..
|
super olmus cok degısık bır calısma walla hemen kalıp alınması lazım...
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 33 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
dimma :D yaptır bence gerçi 5 kapıda görmedim şimdiye kadar ama çok güzel duruyo tek kapılarda
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 45 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Konum: ISTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
bencede çok güzel olmuş deran 106 ya gitse bende yaptırırdım :))
|
ben beğendim özellkle ön tamponu
|
arka tampon çok güzel yanlarda çok güzel ön ı ıh
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |