|
306 rolanti ve stop sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sniperElite
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sniperElite
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2009 Saat 09:01 |
1998 model 1.8 16 v 306 var son zamanlarda aracım ozellıkle benzınde calısırken motor cok asırı tıtrıyor gazda daha az dıyebılırım vede benzınde dahı stop edıyor ara sıra gazda alısmıstım ama benzınde hıc olmamıstı gaz kelebegını temızedım ve ayrıca rolantı motorunuda degıstırdım benzınde aracın kapısı daha az gazda daha ıyı gaz yıyor vede sankı son zamanlarda aracımın cekısınde azalma var gıbı gelıyor bujılerımıde degıselı daha ortalama 8000 km oldu tek tırnak bujı kullanıyorum bu durumla ılgılı olarak ne yapabılırım motor sıcaklık müşüründen olabılecegını soyleyerek usta müşürü değişti fakat gene aynı ayrıca herhangi bir arıcada vermedı bılgısayarda bu durumda ne yapabılırım ?????
|
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |