![]() |
|
0 araçda olması gereken bumudur? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2009 Saat 10:22 |
|
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bu bana pas gibi geldi paslı bikaç yeri daha var bana yanlış gibi geldi yoksa yanlışmı düşünüyorum?
akis ve sanırım viraj çubuğu o bağlantı noktasıda küflü. Düzenleyen Ufuk - 11 Mayıs 2009 Saat 10:25 |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Döküm malzeme, yüzyei sadece paslanır veya kirlenir. Gayet normal. Kolay kolay çürümez merak etme ufuk. Sadece yüzeyi renk değiştirmiş
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sağol haşım usta sağol da; döküm olan diğer yerleri neden paslı değilki? veya ben aldıkdan sonra niye paslanmadı? ben paslı almak zorundamıyım? gibi uzarda uzar sorun bişi yapıp yapmıyacağı değil paslı olması değilmi zaten?, valla bunlar benim midemi bulandırdı aga.
pas küf görmek istesem sıfır almazdım.
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Diğer yerleri galvanizli.. ama her arabada böyle bazı noktalar oluyor. Dert etmene uğraşmana değmez.. ama dersenki çamur yapar aradan bir kaç şey koparırım satıcıdan, artık orası senin hünerin :)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |