|
peugeot 206 hdi yardımmm |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2008 Saat 14:49 |
arkadaşlar selam,geçen ay 14750 ye 2003 XLINE 1.4 hdi
90000 de bir peugeot adım ve alır almaz yağını(castrol 15'40
lıktan),suyunu değiştirdim.daha 1500 km yol yapmama rağmen 2lt yağ
eksiltmiş??sorun ne olabilir ve bana kaça patlar malum arabayı yeni
alınca sıkışığımda:-)
araba arasırada beyaz duman atıyorr...çekişte,yakıtta ve hararette bir problem yok,gayet normal.sanayide total 10'40 lıktan 2 lt yağ koydurdum şimdi birde 444 motor koruyucu ilave ettim,,, sanayide bir usta turbo arızasıdır dedi birisi ise motor bitmiş dedi:-( napcağımı şaşırdım arkadaşlar bu konularda bilgisi olan varsa bana bir yardımcı olsun...motor bitmişse arabayı aldığım yere geri verecem çünkü...izmirde bundan anlayan bildiğiniz bir yer varmı yada?? |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aleyküm selam.
Kardeşim kolay noktalardan başla.
Karter Tapası sıkılımı ordan sızıntı varmı?
Yağ Filtresinin etrafında sızıntı varmı?
Contaları kontrol et.
Yağ kontrol cubugu yerine tam oturuyormu kontrol et.
Bunların hepsi sağlamsa bir tane buji sök bak.Buji yağlamışmı.? Eğer yağlamıssa segman atmak gerekebilir. ?
İyi bir servis kontrolü gerekiyor gibi
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
selam arkdaşım aracının 1500 kmde 2 Lt yağ eksiltmesi normal değil....bu kadar yağ eksilden bi aracın motorunu büyük ihtimalle sorunludur....kaçak olayına gelince motorun hiç bir noktasında 1500 km de 2 yağ eksilten bi kaçak olamaz olsa dahi bunu senin görmememn imkansız (aracı perk ettiğin yerde görürdün )....izmirde herhagi bir yetkili serwise weya güwendiğin bi motor mekanik ustasına aracın motorunu tekrar kontrol ettir unutmadan aracından bazen mawi duman çıkıyor demişsin buda pek hayra alamet değil...saygılar |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
inşallah umuyorum basit bişeydir,,,
bi ustaya sordum şimdi küçük bir ihtimal ama dedi yanlış yağ konulduğundan da yapmış olabilir dedi bu ne derece doğru olabilir arkadaşlar?? tavsiyeleriniz için teşekkürler bir süre daha deniyim olmazsa... zaten arabada yağla geziyom artık heralde bişey olmaz:-) |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |