|
arac altı neon lamba ıkı tarafa mavı |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2008 Saat 17:40 |
|
arac altı neon lamba ıkı tarafa maspıyerlere takılıyor mavı rengde 48 tane led ampulu var ıcınde urun sıfır kutusunda fıyat 50 ytl sudan ucuz...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
montaj dahıl mı :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yok montaj harıc...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hayırlı satışlar
|
||
mad_sho
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hayırlı satışlar
|
||
İki tanık var biri dilim biri kalemim.Olanı biteni sindirdim yeter bana kendi derdim...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
neonların tüp olanları degil de kıvrılabilenleri var. bence onlar daha iyi olur daha dogrusu ben o şekilde yapmak istiyorum. 3-4 m alıp komple arabanın altını kaplamak. arastırdım bikaç sitede var satılıyo, onlardan var mı sende?
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
onlardan yok kardesım...
|
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
İyi satışlar ama devir geçti...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
devır gecmez bız gecerız sınanım...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
keyfe keder alıcıyım, belki alabilirim ama almayadabilirim, tok alıcıyım CANIM
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
guncel
|
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Daha satılmadımı yaw...
|
||
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Hayırlı satışlar dostum |
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sinanın yeni arabaya yakışır güncellenmişken
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
10 ytl verım :P :D
hayırlı satıslar |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben verırım sana 10 ytl ye gel sen...
|
||
sinan-s
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
BI ZAMANLAR COK IYI GORUNUYODU AMA SIMDI SERCELERDE BILE VAR KLASI KALMADI ILK CIKTIGINDA ONCEKI ARABAMDA VARDI HATTA HASTALIKTI 3 KERE YANDI 3 KERE YENI TAKTIM EN SONUNDA SOKUP ATTIM HEVESIMI ALDIKTAN SORA.. HAYIRLI SATISLAR
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
dandık zaten yanıo hemen
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
guncel..
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |