![]() |
|
106XN VE LPG |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erden1978 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Ekim - 1978 Kayıt Tarihi: 16 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erden1978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mart 2009 Saat 21:27 |
Araştırmalarım sürüyor.
Gezicez bakalım o usta senin bu usta benim
![]() Bugün ostime gittim bir referansla .Sizin dediğiniz gibi normal sistem oluyormuş .BRC Markada indirim varmış..
Ama önce forumdan bir arkadaş bir usta tavsiye etti .Önce bu ustaya bir hafta sonu ziyaret edicem bibaksın aracıma.
Yakıt hakkında yapa bileceği bir şey varmı.
![]() |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yarı sıralı sistem sadece araç belli bir deviri geçtiğinde otomatik olarak lpgye geçiyor. eski kara düzen lpglerden tek farkı budur. 106 ya lpg takmaya gelince quick' e taktırdık sıkıntısız yürüyor 1 yıldır. XN lerin kabüratörlü motorlar olduğunu düşününce yarı sıralı deilen eski diyaframlı sistemler makul olur diye düşünüyorum
Düzenleyen hasimayaz - 19 Mart 2009 Saat 16:54 |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
LPG taktırmak için tam 72 gün araştırma yapan biri olarak
![]() ![]() ![]() BRC karbiratörlü sistemde çok iyi ancak sıralı sistemde istediğini yakalayamamıştır. Ben Zavoli marka taktırdım sıralı sistemde segmentinde en iyisi bence 10 ay kullandım hiç sorunsuz ki USTA ÇOK ÇOK ÖNEMLİ...(Ben servise lpg var dedim inanmadılar)
Sitemizde Tolga(Adranelin) arkadaşımızın 106 xr sinde var o kullanıyor istersen ona sorabiliriz bu arada aracın kaç valf?
Bu yarı sıralı sisteminde uydurma bir sistem olduğunu duymuştum bayağı problem çıkarıyormuş...
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lpg taktıran arkadaslarımzı var
ustan cok onemlı ama bu ıste brc en ıyı markadır lpg de orjınal ıtalyan ıse tabı.. hayırlı olsn |
|
![]() |
|
erden1978 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Ekim - 1978 Kayıt Tarihi: 16 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erden1978
Peugeot 106XN Aracıma Lpg taktırmayı düşünüyorum Marka olarak BRC De karar kıldım. BRC Yetkilileri ile görüşmem hala sürmekte.Aracıma yarı sıralı sistem uygulana billirmiş. Fakat iş fiyat araştırmasına gelince ortalama 550*700 Tl arası garip fiyatlarla karşılaştım. Oda önemli değil.Fakat bazı yetkili servisler Peugeot 106 Araclara LPG Takılamadığını.Bazılarıda Sadece Full sıralı uygun olduğunu ( Fiyatı 1500 Tl arası![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |