|
İLK ÇALIŞMADA GELEN FARKLI MARŞ SESİ |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
zekicano
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2024 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2024 Saat 12:45 |
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar.
Aranıza yeni katıldım. Herkese sıkıntısız güvenli keyifli sürüşler diliyorum. 2 hafta önce 2022 Model 1.2 Allure paket 2008 ile aranıza katıldım. Çözemediğim farklı şeyleri sizlere sorup öğrenmek istiyorum. ilk problemim 2 haftalık testime göre : ilk çalışmada start+fren bastıktan sonra gelen vıjj sesi yaklaşık 2 saniye sürüyor arıza ışıgı uyarı vs hiçbirşey vermiyor anlam veremedim. 2 haftalık hergün sürüşümüzde sadece 2 kez bu sesi duyduk. Marş moturundamı bir problem var yoksa volanddamı bilmiyorum. Fikirlerini rica ederim
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |