|
Siyah duman |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Gazi gökmen
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gazi gökmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2024 Saat 23:36 |
Arkadaşlar aracım gaz verince acayip bir şekilde siyah duman atıyor. Enjektörlere baktırdım turboyu da yaptırdım ama hala devam ediyor egr valfinden olabilirmi yada turbo hortumlarındaki ufak bir kaçak bile turboyu etkisz hale getirdiğini biliyorum ama dumana sebep olurmu.Bu arada araçtan katalitik konvektörü de daha önceden sökmüşler ama onun sebep olmayacağını söylüyorlar
Düzenleyen Gazi gökmen - 01 Eylül 2024 Saat 23:42 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |