|
Peugeot 307 1.4hdi triger hk. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
SonerUzn
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2021 Konum: Giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2024 Saat 13:17 |
Aracım 2004 307 1.4hdi XR aracımı Haziran 2021 yılında ilk aldığımda triger kayışı ve devirdaim i değiştirdim o zaman 220xxx km deydi şu an 276xxx kmde triger kayışının ömrü bitmiş midir veya kaç kmde kontrol ettirmem lazım. Dip not. Aracımı aldıktan 2-3 bin km sonra hararet ten piston eğdi ve motor yaptırdım yapılan işlemlerin kağıdını kaybettiğim için neler değişti net bilmiyorum. Ama o dönem sıfır sandık motor fiyatına yakın masraf yaptım. Enjektörlerin değiştiğine eminim. Bu bilgiler ışığında 2. Sorum da aracımda seyir halinde iken böyle as250 dodge vari bir şıkırdama kuş cıvıldaması gibi bir ses veriyor genelde 2 bin devir altında sonra turbo açınca kesiliyor. Enjektör şakırdaması olabilir mi? Boşta gaz verince bu ses yok genelde 2 bin altı seyir halinde iken veriyor. Kaç ustaya sordum her bakımda sesi nasıl farklı anormal bir ses var mı diye yok motor çiçek gibi diyorlar 3 şehirden 3 ustaya sordum bi de Ama bana sanki motoru ilk yaptırdığım zamanlardan daha gürültülü daha şık şıklı gibi geliyor yoksa ben mi boş kuruntu yapıyorum |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |