![]() |
|
508 Ph2 Station Wagon alınır mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
chefkaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2024 Saat 00:09 |
İlk arabam olarak station wagon bakıyorum. Aklımda iki model var biri a2 insignia sport tourer cosmo diğeri de 508 ph2 sw. Sarı sitede active paket harici hiç göremedim, allure ve gt olarak daha üst paketleri var en azından o yılların kataloglarında bu şekilde. Fakat hiç bir yerde ülkemizde sw kasa için allure veya gt geldiğini görmedim sedan olarak var evet ama bana sw lazım. Allure donanımında ki artıları göz ardı edemem çünkü.
1.6thp otomatik ne kadar memnun eder ne kadar etmez birazcık kullanıcıya bağlı bir durum farkındayım ama genel masrafı bu ekonomide ne kadar cebi yorar? Ayrıca bir kaç katalogda ph2 için sw'nin 660lt bagaj hacmi olduğunu yazmış sevgili pejo fakat çoğu araba kataloglarını ve teknik detaylarını paylaşan siteler ise 540 veya 560 lt'lerden söz ediyro. 660lt açıkçası biraz abartı duruyor 508 sw için fakat pejonun iddiası bu şekilde. Doğrusunu bilen varsa aydınlatırsa çok sevinirim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |