![]() |
|
508 Ph2 Station Wagon alınır mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
chefkaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2024 Saat 11:37 |
Merhaba station wagon hastası bir genç olarak, aklımda iki alternatif kaldı. Biri 508 sw ph2 1.6t eat6 otomatik, bir diğeri de a2 insignia 1.6t otomatik. İnsignia hakkında gereken tüm bilgileri öğrendim, geriye 508 kaldı.
508 sw'nin artıları ve eksileri nelerdir? Kronik sorunları neler ve bunların çözümünün maliyeti fazla mı? İnternette bu kasalar için pek inceleme bulamadığımdan aracın teknik detaylarını e-kataloglardan veya broşürlerden öğreniyorum. İnternette bu kasa sw için 530 ile 560 lt arası karma karışık bilgiler yer alıyor. Fakat katalogları incelediğimde 660lt'lerden söz ediyor sevgili pejo. Şimdi bu sw'lerin bagaj hacmi kaç litre? İstanbul'da yaşıyorum trafikte dur kalk anlarında yığılma yaşıyor mu? Aracı aldığında mutlaka şunları yaptır dediğiniz şeyler var mı? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |