![]() |
|
207 GT yolda giderken stop etti çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
t4z35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2024 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2024 Saat 21:00 |
Öncelikle Selamın aleyküm foruma yeni kayıt oldum bir hatam varsa kusura bakmayın başıma gelen ve İzmir’de çözülemeyen bir arızadan bahsedicem.
Aracım Peugeot 207 gt 1.6 thp ep6 motor Kurban bayramı arifesinde araç yolda kendi kendine stop etti tekrar marş bastım akü yokmuş gibi tepki verdi daha sonrasında biraz bekledim ve hiç bir şey yokmuş gibi çalıştı 10 dk sonra tekrar gitti elektrikçiye götürdüğüm de motor beynini görmüyor motor içi sigorta kutusu arızalı denildi ve sigorta kutusu değişti araç yine aynı marş yapıyorsun çalışıyor 5 dakika sonra kendi kendine stop ediyor bu sefer de beyin dediler ve 20 bin lira masrafı olur dediler ve İzmir sanayisinde 3 tane Beyinci tanıdığım olduğu için elletmedim beyini götürdüm içini açtık beyinde hiç bir problem görülmedi aracın üzerine bağladık ve araç düzeldi 10-15 gün kullandıktan sonra yine aynı arızayı verdi başa dönmüş olduk beyine tekrardan bakıldı beyin dışarıdan kontrol edildiğinde çalışıyor launch bağlandığında aktif arızalar duruyor ve silmiyor motor devrini okuyor marş basıyor fakat ateşleme yapmıyor beyine bakıldı sigorta kutusuna bakıldı tesisat kontrol edildi üzerine anahtarlar tekrar kodlandı immo arızası olabilir düşüncesi üzerine ama gel gelelim araçta tık yok kafayı yemek üzereyim böyle bir arıza başına gelen abilerim ve kardeşlerim var mı yardımcı olabilirseniz sevinirim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |