![]() |
|
206 Motor Sarı Işık + Siyah duman + gaz yememe |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fegger ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2023 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2024 Saat 10:57 |
Aracım 2006 model 1.4hdi x-design 220binde aldım 251xxx şu an 1.5 seneye yakındır kullanıyorum bakımları düzenli yaptırıyorum 1 ay önce yeni vize aldım sorunum şu yaklaşık
5 ay önce aracım rampa çıkarken sarı ışık yaktı motor arızası olarak ve
araç çekişten düştü gaz yemedi devamında sanayiden birine gösterdim
sorun yok dedi yapıyor bunlar dedi kendiliğinden geçer dedi ve geçti de
muayenede de bir sorun gözükmedi ne egsozda ne motorda muayeneden sonra bu sarı ışık olayı tekrarlamaya başladı 2 3 kere oldu ve son 2 haftadır araç siyah duman atmaya başladı yağını kontrol ettim sorun göremedim şimdi
bayramdan dolayı uzun yola çıktım araç yine sarı ışık yaktı ve bu sefer
sönmedi bayağı bir süre özellikle rampalarda baya çekişten düştü aracın
gaz pedalı sanki boşa gibi tepkisizdi ve işin garip tarafı sarı ışık
yaktığında siyah duman atma kesildi aracı uzun yolun bir kısmında yüksek devirde kullandım yakıtla alakalıdır diye ki yakıtta shell-opet ikilisi dışında almıyorum en son artık bayramdan bugün döndüm bu sabah bindim arabaya siyah duman da atmadı sarı ışık da söndü. Sorunun
kaynağı ne olabilir yaşayan ya da bilen biri yardımcı olursa sevinirim
mümkün oldukça detaylı yazdım anlaşılması rahat olsun diye
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |