![]() |
|
206 Yap lambası pır pır ediyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
imquaredrs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı imquaredrs
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2024 Saat 10:21 |
Herkese hayırlı günler. 1 ay önce 206 aldım 1.4 16V. Aracı aldıktan sonra rutin bakımlar yağ, yap filtresi, hava filtresi, polen filtresi vs 0 ile değiştirildi. Daha sonrasında aracı kullanırken biraz zorladıktan sonra sıcak bi havada 100 ile 20 dakika seyehat sonrasında kırmızı ışıkta durdum ve yağ lambası yanıyor gibi oluyo ama yanmıyor stop ışığı ile birlikte oil pressure insufficient hatası veriyor gibi yapıyor ama vermiyor da bi geliyor bi gidiyor sebebi ne olabilir bilmiyorum henüz bu durum için bir aksiyon almadım araştırdığım bilgilere göre yağ filtresinden olabilirmiş orjinal ile değiştirilmesi tavsiye ediliyor takıtığım filtre orjinal mi değil mi bilmiyorum takarken her şey orjinali ile değişsin demiştim ama usta aracı ile tanıdık olduğundan kontrol etmedim. Ben bu durumda ne yapmalıyım ayrıca bu yap lambası pır pır etme olayı sadece motor sıcaklığı 90 ı geçtiğinde yapıyor 96 derecelerde falan oluyor eğer motor sıcaklığım akşam saatleri 90 ın altındaysa arabayı zorlasam da sıkınıtı olmuyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |