![]() |
|
Çözülemeyen ses sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mkustan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2024 Konum: KAHRAMANMARAŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2024 Saat 20:43 |
Değerli abilerim ve kardeşlerim iyi akşamlar.
2002 model 206 1/4 colorline sahibiyim.Aracım da sın 3 aydan beri devam eden ve bir türlü çözülemeyen bir ses var.Sesi size şöyle anlatmak istiyorum.sabah araca bindim aracı çalıştırdım.park yerinden geri geri çıkacagım.Direksiyonu kırdım tam sağ yada tam sola.aracın konumuna göre1. Vitese attım tam kalkış yapacagım tak diye anlık bir ses geliyor.geri düz yolda direksiyon düz konumda kalkışta bir ses yok.yine mesela park yerine girecegim sola yada sağa çevirdim tam kalkışta tak diye anlık bir ses geliyor.bu sesi pedalda hissediyorum. Tabla değişti.Z rot değişti.sağ sol aks değişti.Ben kendim elektrik elektronik teknisyeniyim.bu ses sanki bir metal gerilip bir anda bırakıyor gibi bir ses.uatama amortisör yada amortisör bilyası olmasın dedim.oda bana çukurlarda gelmediğini onlarsan da olmayacagını söyledi.en son alt motor kulağını değiştirmeye karar verdik. Sizden ricam daha önce böyle bir sıkın tı yaşayıp çözüme ulaşan varmıdr. Sizlere deprem bölgesi KAHAMANMARAŞ tan yazıorum.malesef snayimiz hasar aldıgı için bir çok usta başka şehirlere gittitler.bu defa rızayı çözmek istiyoruz. Dip not bu ses soğukta biraz daha belirgin oluyor.
|
|
MUSTAFA KUŞTAN
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |