|
Kizdirma buji arizasi,motor ariza lambasi yakar mi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Serdarakgl
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2024 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Serdarakgl
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2024 Saat 21:39 |
İyi aksamlar arkadaslar. 308 Hdi aracim 168 bin km de. Gec calisma sorunu var ve kizdirma bujisinden diyenler var yada enjektor diyenler de var. Kizdirma bujisi arizali olsa motor ariza lambasi yakmaz mi? Var mi bu konuda bilgisi olan?
|
|
Serdarakgl
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2024 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Serdarakgl
|
Kizdirma bujisinin kirilma riski var. Aracimda teklem,rolanti duzensizligi,duman atma vs. Yok enjektor soeunu oldugunu da düşünmüyorum. Kimi usta enjektorlerine hic elletme diyor. Sastim kaldim.
|
|
serdarcan34
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2020 Konum: İstanbul-Ataşeh Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serdarcan34
|
Yetkili serviste arkadaşım var ısıtma bujisi arıza yakar diyor ben çok değiştirelim dedim boş yere para harcama dedi içine pek sinmiyor ama şu anda benim de sorunum devam ediyor marş yaparken bazen sarsılarak marş yapıyor veya geç çalışıyor bu sorunu bir ara filtre kutusunun arka ayakları kırılmış ondan yapıyor sandım tamam çözdüm sandım ama bu geç veya sarsıntılı marş soğuk veya sıcak hiç belli olmuyor ilk araç marş yaparken çalıştıktan sonra ne rölentide ne giderken hiçbir sıkıntı yok araç fişek ne duman ne dalgalanma ne ıkınma neyse çok başınızı ağrıtmayayım inşallah çözerseniz yazın bende çözersem yazarım
|
|
Serdarakgl
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Serdarakgl
|
Ben sorunumu çözdüm dostum. Enjektorlerden biri patlak cikti. İki enjektorcuye gosterdim ikiside ayni seyi soyleyince aklima yatan yerde tamirinj yaptırdım. Tabi biraz pahaliya patladi. (12.000 TL) .Enjektor memeleri dahil takim olarak revize gördü.
|
|
serdarcan34
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2020 Konum: İstanbul-Ataşeh Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serdarcan34
|
Problemi çözdüğünüze sevindim geri dönüş içinde çok teşekkür ederim Dostum baktırdığınız enjektörcü yeri nerdedir
|
|
Serdarakgl
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Serdarakgl
|
Kayseri de
|
|
serdarcan34
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serdarcan34
|
Eyvallah teşekkürler çok uzakmış ben İstanbul dayım
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |