|
2014 308 1.2 puretech Motor Harareti Arızası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
VeyselY
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2023 Saat 12:30 |
2014 model peugeot 308 1.2 puretech 130 hp sahibiyim. Aracı 2021 haziranda aldım. Aracı aldığımdan beri bazen altında küçük küçük su aktığını görüyordum. 1 2 kere sanayiye götürdüm kaçak bulamadılar muhtemelen cam suyu dediler. Geçen ay aracı kullanırken birden Motor harareti arızası aracı durdunuz. Uyarısı çıktı ekranda. Hemen sağa çektim aracı kaputu açtım. Motor suyunu koyduğumuz kapak yerinde yoktu. (ya son sefer suyu koyarken tam kapatmadım ya da basınçtan fırladı bilmiyorum) araca tekrar su ekledim çekici ile sanayiye gittim. Elektrikli su pompası sorunlu su oradan akıyor dediler. Araçla eve döndüm. Tekrar başla ustaya götürdüm termostat sorunlu su akıtıyor dedi. Termostatı değiştirdik. Eve döndüm 1 2 gün sonra yine aynı hatayı verdi. Bu sefer gittim ve elektrikli su pompası sorunlu değiştirmemiz gerekiyor dedi değiştirdik. (pompayı gösterdi pompa daha öncede işlem görmüş) Sanayi evim arası 5 km eve dönerken 3 4 km sonra yine hararet göstergesi yükseldi
Sürekli yolda mola vere vere eve döndüm. Bir kaç gün sonra tekrar götürdüm sanayiye usta egzozta su var muhtemelen contalar gitti biz bunu yapamayız dedi. Daha önce 1.2 puretech motorunda hararet sorunu yaşayan oldu mu? İstanbul kartalda oturuyorum bu işlerden anlayan önerebileceğiniz usta var mı?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |