![]() |
|
Üstadlar Çözüm Sizde BirYardım Edin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
35turka ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2023 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2023 Saat 03:38 |
2004 Peugeot 206 1.4 8v Benzinli Otomatik otomobilim var. 153.000KM dedir.
Kaçak olmamasına rağmen ileride sorun çıkarmaması için üst kapak ile ilgili gerekli işlemler yapıldı. Şanzıman yağı 1 kez değişti 1.000km kullanıldı 1.000km sonra selenoid valfleri ile tekrar değişti. Yağı ve ilgili bakımları 5.000km önce yapıldı. Sorunum şudur üstadlar 206 yı yiyip yutmuş ustalarım,
206 yı akşam işe giderken kullandım hiçbir sorun yoktu. Hava 12 derece, Eve gitmem gerekiyordu hemen çalıştırdım gittim ve hemen işe geri geldim. Sabah eve döneceğim esnada kontağı çevirdim, otomobil çalıştı ancak -Hız göstergesi, -Devir göstergesi, - Hararet göstergesi çalışmıyor hiçbiri kıpırdamıyor yerinden. - Motor fan açıyor. - Otomotik göstergede çizgi çıkıyor öyle kalıyor. - Airbag ışığı yanıyor. - Motor arıza ışığı yanıyor. - El freni ışığı yanıyor. Akabinde tahmini 10km hız ile 1km ilerideki evime gidip park ediyorum tekrar çamıştırmak istiyorum ancak bu kez çalışmıyor. Çok sağlam marş basıyor benzin pompasının sesi geliyor hafif krank oynasın diye ileri getir yaptım ama yok çalışmadı. Konu ile ilgili yaşanmışlığı olan veya üstadlardan bu işi bilen var mıdır acil yardım. İlginiz için teşekkürler, saygılar. Düzenleyen 35turka - 27 Aralık 2023 Saat 03:47 |
|
![]() |
|
35turka ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2023 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gösterge şu şekilde
Fotoğraftaki hali çalışır hali stop halinde değil fotoğraf çekerken tahmini 10km hız ile eve varmaya çalışıyordum.
Düzenleyen 35turka - 27 Aralık 2023 Saat 03:43 |
|
![]() |
|
Karşılaşan yok sanırım artık usta çağıracağım gelip bakacak 🥺
|
|
![]() |
|
Sorunu kendim deneme yanılma yöntemi ile buldul ABS soketini söktüm araba çalıştı çalışınca beyinci ustanın dükkana götürdüm ABS beyninin yanmış olduğunu böyledi. Sorun çözüldü.
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun. Araç servis moduna geçmiş derdim ben ama aklımın ucundan geçmezdi abs soketi çekmek.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |