|
peugeot 508 arızası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
lastwhisper38
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2023 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı lastwhisper38
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2023 Saat 22:35 |
öncelıkle merhabalar , bugun yolda giderken ardı ardına 10 15 kez "motor arızası aracı tamir ettirin" diye uyarı verdi 1 dakika aralıklarla sonrasında ise " akü şarj arızası aracı durdurunuz ! " uyarısı verdi hemen bilgisayara baglattım
*P1A92 *P1A93 *P1A84 Arızalarını verdi ve şarj dinamosunda sorun olduğunu değişmesi gerektiğini söyledi biraz fiyat baktıgımda anormal pahalı oldugunu gördüm parçanın ve o kadar bütcem yok, buna alternatif olarak hangi marka ne takabilirim başına gelen biri yardımcı olabilir mi. (not:Çıkma ürün takmak istemıyorum, tamiri konusunda da pek bir bilgim yok tamiri oluyormu bu zıkkımın usta arakdaşları yoruma davet ediyorum şimdiden teşekkür ederim |
|
lastwhisper38
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2023 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı lastwhisper38
|
araç peugeot 508 dizel otomatik, start stoplu access 1.6 hdı112 hp
|
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
Tamir ettir kardeşim neden değiştiriyorsun ki?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |