|
Hız göstergesi 0a düşüp airbag ışığı yanıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
malidemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı malidemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2023 Saat 00:43 |
Merhabalar, forumda yeniyim 2003 model 1.4 hdi 206 aracımı yeni aldım. Araçla 100 civarı hızla giderken birden hız göstergesi ibresi 0 a düşüyor ve airbag ışığı yanıyor böyle yapınca km sayacı da çalışmıyor. Sonrasında araç bi kaç saat yatınca düzeliyor ama arada yine yapıyor. Forumda ki eski konulardan km hız sensörü arızası olduğu yazılmış bugün sanayiye götürdüm birçok ustaya baktırdım bilmiyoruz dediler km hız sensörünü değiştirin dedim değiştiremeyiz dediler bir türlü çözemedim bu sorunu. Bu arıza km hız sensörümüdür ve öyleyse eğer İstanbul Avrupa yakasında bunu kime yaptırabilirim yardımcı olursanız memnun olurum.
Düzenleyen malidemir - 10 Aralık 2023 Saat 00:46 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |