|
Vites D ve R Atınca Cızırtı Gelmesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
206cc44
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2023 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2023 Saat 02:05 |
Merhaba iyi günler. 2002 model otomatik vites pejo 206 aracım var. Yeni aldım.
Vitesi D veya R yapınca motor kısmından cızırtı geliyor. Aldığım zamanlar bu ses yoktu, sonradan motor temizleyici ile felan motoru temizledim artık ondan mı bilmiyorum ama ses gelmeye başladı. Bu normal mi sizce ? Boşa alınca ses kesiliyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz ?
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3063 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Normal hocam selenoid valflerin çalıştığının göstergesi. Arı vızıltısı gibi ses yapar cızır cızır.
Asıl ses gelmezse o zaman kork😂
|
|
35turka
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2023 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selenoid valflerimi yenilerikten sonra aynı sesi bende duymaya başladım bir sorun olsa ustam kesin söylerdi.
|
|
Ahmet34
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bendede o ses geliyor bazen N konuma getirdigim zaman ekran şöyle bir çizgi (-) çıkıyor sonrasinda motor ariza lambasi yakti.. Arıza kodu u1209 vites kutusu beyniyle irtibat kurulamama arizasi yaziyor. Vites gecislerinde bir sorun yok..olayi nedir bunun??
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |