![]() |
|
Peugeot 207 2007 1.4hdi Debriyaj Müşürü Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : Peugeot 207 1.4HDİ 2007 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2023 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2023 Saat 23:07 |
Aracı ilk aldığımızdan beri bir vuruntu mevcuttu alt kulak falan hep kırılıyordu. En son gruplarda debriyaj müşürü sorunu denildi. Arabayı yazılımcı bir şekilde aldık. Ben kendim 2023 Şubat da performans arttırmak için yazılım attırmıştım. Attırdıktan sonra araba da baskı balata sıyırmaya başladı çok önemsemedim çünkü 30 40km yol yapınca başlıyordu. Ardından intercooler taktırdım. Bu sefer Baskı balata sık sık sıyırmaya başladı. Gittim 2 hafta önce tamirci debriyaj müşürü arızası veriyor değiştirelim dedi. Değiştirdik değişim olduktan sonra arabam normalde aşırı atiktir ama gaza basınca sanki biraz geç geliyormuş gibi geldi hani gaza bastığım an birden uçmaya başlayan araba şimdi gaza basınca 2 3 saniye sanki toparlanıyormuş gibi olup sonra gitmeye başlıyor. Müşürü sövüyorum yine eski haline dönüyor atikleşiyor. Dün orjinal yazılım atıldı yazılımsal olabilir denildi bsi beyni motor beyni hep fabrika çıkışına döndürüldü peugeot servisinde ama sorun çözülmedi. Sebebi ne olabilir ?
|
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |