![]() |
|
206 Aracımda çözülemeyen sorun |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2023 Saat 16:10 |
lpg nin vanasını kapatın. sigortasından da çekin. bi de öyle kullanın . genelde bobin değişiyor, buji- varsa buji kablosu değişiyor bu durumlarda. ben zamanında orijinal bobin diye almıştım bozuk bobin gibi davranıyordu delphi alınca dah iyi çalıştığını gördüm.
|
|
![]() |
|
Ss006 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2023 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar,
Samsundan 206 1.6 2001 benzinli model kullanıcısıyım. Aracımda çekiş düşüklüğü siyah duman atma ,patırtı, gazı ve benzini çiğ atma ,aracı sallama gibi sorunlar baş gösterdi . Bunları benzinde ve gazdada yapıyor. Ateslemeden sandık değiştirildi ama düzelmedi. Motor ustasiyla gerekli hersey yapıldı ancak sorun bulunamadı motorla ilgili. Elektrikçi buldum durumu anlattım beyinden dedi . Ancak kesin demedi deniyecez duzelirse düzelir düzelmezse Komple bakicaz dedi . Bu olaylar başıma gelmeden önce egsoz komple değiştirildi bundan kaynakli olabilir mi diye düşünüyorum hatalı egzoz takılmış olabilirmi bu tür sorunlar verirmi acaba . Bu tür sorunlarla karşı Karşıya kalan varmı? Yardımcı olursanız sevinirim .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |