![]() |
|
partner orta kasa tecrübesi olanlar lütfen yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kabardey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2023 Saat 23:46 |
Merhaba,
aracımda değişik problemler yaşamaktayım. aracımda bazı parçalar değiştirdim. sonrasında bu sorunlar baş göstermeye başladı. ilk problemim km eksik gösteriyor. km ibresi normalde 10 yazısı üstünde dururken şimdi daha aşağıda duruyor ve yaklaşık 10-12 km hızımı eksik gösteriyor. ikinci problem farımın ayağında çatlak vardı. söktüm tamir ettirdim. usta yerine taktı ve sinyal çalışmıyor diye kablo demetinden ek uç çıkartmış ve sinyale bağlamış. bazı forumlarda kısa devre oluştuğunda ilgili bölümdeki sinyal çalışmaz diye birşey okudum. acaba kısa devre durumu mu var ? 3. problem fan açmama problemi. suyunu değiştirdik fan açmadı. hararet muşuru soketini söktük yine açmadı. ertesi gün tekrar gittim. hararet muşuru soketini çıkarttığı an fan çalıştı. hararet muşurun bozuk dedi. orjinal parçayı gittim aldım değiştirdik. şimdi de normalde görmediğim seviyelere çıkınca fan açıyor. 100 üzerinde. klimayı açtığımda fan ara ara çalışıp duruyor. uzun yolda giderken 90 sabit hız ile seyrederken hararet 90 da kalıyor. 100 e çıktığımda biraz yükseliyor. rampa falan olunca 100 ün üzerine çıkyor ama kızmızı kısıma çıkmıyor sonra fan açıyor. düşüyor. eve geldikten sonra radyatör davlumbazının arkasındaki 3 fan rolesini test ettim düzgün çalışıyorlar. soldaki role klima rolesi sanırım. ortadaki düşük kademe fan sağdaki yüksek kademe fan rolesi sanırım. sağ ve soldakinde elektrik var ortadakinde elektrik yok. lütfen yardımcı olabilir misiniz ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |