|
yandex navigasyon açılmıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
theserious
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2023 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı theserious
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2023 Saat 09:01 |
merhaba. pejo 2008 1,5 allure.
bir türlü yandex navigasyonu açamadım her şey sorunsuz çalışıyor yandex navigasyon bu uyarıyı vriyor. cözümü bilen varmı lütfen? saygılar navgasyonu aracınızda kullanmak için yandex olus abonesi olun diyor
|
|
ulas55
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2020 Konum: tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba kardeş yandek türkiyede henüz aktif olarak çalışmıyor ben şubat ve mart ayında rusya da idim orda car play olan araçlarda çalıştığını gördüm türkiyeye gelin ce uygulamayı yükleyip kendi aracımda car play üzerinden denediğim de aynı cevabı aldım ücretli abonelik yada bölğe ile alakalı hatalar veriyor çalışmıyor yani anlayacağın şöyleki avrupalıların ücretsiz kullandığı bir sürü uygulamayı malesef ülkemizde ücretli bile kullanamıyorsun bu teknoloji fakirliği deli edecek beni işim gereği bi çok ülkeye gidiyorum insanlar herşeyi istedikleri gibi kullanıyor malesef...yanlız değilsin..
|
|
en güzeli tabiki senin olandır.
1999 wv polo 1.6 alm 2013 fiat fiorino 1.3 mj. panaroma 2017 toledo 1.4 tsı dsg 125 hp aktif kullanılan 2017 partner tepee 1.6 hdı 115 hp allure aktif kullanılan |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |