![]() |
|
206 1.4 HDI X-Line |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
1e1b ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2023 Saat 22:45 |
Kalkışta silkeleme akslardan ya da motor şanzıman kulaklarındandir hocam. Turbo hortum borusundaki de büyük ihtimalle terlemedir. HDI TDCİ motorlarda turbo buhar hortumda terleme olur. Yağ da eksilme, turbo da ses, çekiş düşüklüğü vs yoksa sorun etmeyin. Sıfır HDI TDCİ motorlarda dahi aynı yerde terleme oluyor. Aşırı ise kelepçe ve hortumu bir kontrol edin.
|
|
![]() |
|
MrKrista ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2023 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kısadan uzuna manuel olarak geçiyor kendi kendine geçme vs yok Aynen biraz hızlı kalkış yapınca tak diye vurma var bende değiştim tekrar başladı.
|
|
![]() |
|
mahmut alpay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2019 Konum: ŞANLIURFA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmut alpay
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar farlariniz kisadan uzuna geciyormu denedinizmo hic
Far kolu ya da com2000 sorunlu gibi Sallamaya motor takozuda olabilir kalkarken tak tak ses geliyormu Aracin sag tarafindan bende oluuordu takoz degistim düzeldi sonra bir müddet sonra Sestekrar geldi bunlarda 3 tane falan takoz varmis
|
|
![]() |
|
MrKrista ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2023 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Forum ölü galiba :D
|
|
![]() |
|
Eklemeyi unuttum direksiyon pompasındada tam sağ ve sol yapıp gaz verdiğimde bi ciyaklama mevcut , hafiftende yağ kaçırıyor.
|
|
![]() |
|
Öncelikle herkese merhabalar 1.4 dizel 206 aracım var 3-4 tane sorunum mevcut , aracı aldığımdan berı motorda gaz verip bıraktıgımda bir sallantı mevcut sol alt kulak değişti ama bir süre sonra tekrar aynı şekil sallanmaya başladı , kalkışta ayağımı debriyajdan çekerken ve seyir halinde giderken gaz verip bıraktığımda bir sallantı oluyor ve çok rahatsız edici , ayriyetten alt çatl demirinin burcunuda değiştirdik ama bi çözüm olmadı bunu nasıl çözebiliriz hangi kulakta sorun vardır acaba. Daha sonrasında sinyal kolumda bir problem var arabaya marş bastıgımda farlar kendı kendıne yanıyor ve kapattığımdada sönüp bir süre sonra geri açılıyor sinyal verdiğimde daha direksiyonu toparlamadan sinyal atıyor , ve turbonun yağlama borusundada yağ kaçağı mevcut bunları istanbul içi peugeottan anlayan anadolu yakasında ikamet eden işinde iyi bir ustaya göstermek ıstıyorum varmıdır bildiğiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |