|
Yeni 308 tavan barları ve port bagaj |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
zao
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2023 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2023 Saat 17:50 |
Arkadaşlar merhaba
Kasım 2022'de 308 GT aldım Şehir dışı seyahatlerde ilave bagaj ihtiyacı ortaya çıktığından dolayı port bagaj takmak durumunda kaldım. İhtiyacı olanlar için ön bilgi ve yönlendirici niteliğinde olsun istediğimden bu postu giriyorum zira interneti alt üst etmeme rağmen teyitli bilgi bulamadım. Servis dahi kesin bilgi veremedi Kilit nokta cam tavanın açılıp açılmayacaĝıydı.(burada amaç port bagaj takılıyken cam tavanı kullanmaktan ziyade olası kazaları önlemekti, olur da çoluk çocuk yanlışlıkla açarsa ve cam tavan taşıyıcı barlara çarparsa diye endişeliydim ) Orjinal ekipman ile cam tavan sorunsuz şekilde açılıyor. Taşıyıcı bar - Orjinal ekipman kodu : 1649683780 (5.800 TL Nisan 2023) Aldığım port bagaj: Thule Motion XT (Medium boy) (23.000 TL Nisan 2023) Ben port bagajı Cihan'dan aldım Cadde Bostan'dan (Sinerji Thule) Taşıyıcı barları da Ankara'dan Başkent Yiğit Oto'dan getirttim (www.parcagonder.com) Websitelerinden almayın Whatsapp destek hattından yazarsanız fiyatta yardımcı olurlar, sanal karta limit atıp o şekilde sanal karttan "mail order" yaparsınız Düzenleyen zao - 18 Nisan 2023 Saat 18:55 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |