|
Araç ta elektrik kesintisi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Osmanalici
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mart 2023 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Osmanalici
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2023 Saat 00:52 |
Arkadaşlar yaklaşık 6 gün önce 2013 tepe Zenit aracımda akü değişimi yaptırdım aradan ucgun geçti çalıştırmak için aracımın yanına gittim kapıyı kumanda ile açtım kontağı açık duruma getirip marş yapacagimda elektrik kesintisi oluştu akü değişimi öncesi böyle bir şey yok idi kutup başını kontrol ettim sorun yoktu kendi kendine birkaç dakika sonra elektrik tekrar geldi bu durumuma bir çözüm yolu gösterecek arkadaşlara çok teşekkür ederim saygılarımla
|
|
Babafarabi
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Babafarabi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hocam aracın sigortalarına bir bakın sigortası atan bir yer var mı ucu açık bir kablo bırakmayın hepsini bantla kapatın şase yapar elektrik sorunları çıkartır
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |