![]() |
|
Şanzıman yağ rengi hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 38 Aracı : 206 - XR 1.4 Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mart 2023 Saat 02:08 |
2000 model 1.4 206 otomaik şanzıman yağını ve soğutucusunu değiştirmeyi düşünüyorum. soğutucu, yağ ve motor antifrizi aldım. havalar biraz düzelsin değiştireceğim inşallah. ama aklıma takıldı, bu şanzıman yağı sarı renk (mobil atf 71141) bazı konularda kırmızı renk olması gerek diye yazılmış olduğu için, aldığım yerler iletişime geçtim ve şase numarasına göre bu şanzımanda kullanılması gereken uygun yağın bu olduğunu söylediler. sizlerin de değerli fikirlerini almak isterim. şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
|
![]() ![]() 4. Vites ![]() ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : 2002 206 colorline otomatik Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3057 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam şimdiye kadar çok yağ degistirttim hatta kendim yağ soğutucusu da değiştirip kalın tip taktım. Hep kırmızı renkteydi.
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 38 Aracı : 206 - XR 1.4 Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
yağ kodu atf 71141 değil mi hocam, yanlış bi yağdan bahsetmiyorum. ![]() |
![]() ![]() 4. Vites ![]() ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : 2002 206 colorline otomatik Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3057 |
Evet bu yağ.
Düzenleyen talip206 - 15 Mart 2023 Saat 20:35 |
peki öneriniz nedir hocam, kullanayım mı bu yağı? ürün orijinale benziyor (kutusu - etiketi falan) birde aldığım yer bu tip ürünlerde güvenilir diyebilirim. (ostim girişindeki a grup pejo)
|
Renk kırmızıdır ama öyle kıpkırmızı değil. Sarı ile kırmızı arası kırmızıya yakın diyebiliriz. Eskidikçe daha koyu renk alıyor.
Bu videoda rengi görebilirsiniz. 9. Dakikada
|
çok teşekkürler hocam ilginize. havalar biraz düzelsin deneyelim bakalım :) sağ salim halledebilirsem foruma gelişmeleri eklerim ![]()
|
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |