|
106 XR Zengin Yakıt ve Gaza Basınca Zıplama |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
raskolserna
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı raskolserna
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2023 Saat 01:51 |
Merhaba, 1997 model Peugeot 106 XR aracım ile uzun süredir uğraşıyorum. Öncelikle şuan yaşadığım iki ana sorun var. Araçtaki tüm sensörleri, buji, buji kablosu, bobin ve tesisat soketlerini yenilememe rağmen enjeksiyon sürelerim 4 ms 'in altına düşmüyor. Egzozdan benzin kokusu geliyor. Bunu yanında sürüş esnasında gaza basıp çektiğimde yumuşak bir tepki yerine sert tepkiler alıyorum. Ayrıca görsellerde göründüğü gibi şöyle bir sorun var. LPG yazılımındaki enjektör süre bilgisi ve ECU da ki enjektör süre bilgileri uyuşmuyor. Hem PP2000 hem de Atiker ile kontrol ettim. Hatta bir dönem LPG yi iptal edip benzinde bindim yine aynı sorunlar devam ediyor. Bu sorunu yaşayıp çözebilen var mı? Elektrik tesisatındaki bobin üzerindeki kapasitöre kadar önem verip değiştiren birisiyim. Beyin girişlerinden kabloları kontrol ettiğimde hepsi normal sinyal veriyor kesiklik görünmüyor. Uzun süredir para ve emek harcayıp sonuca ulaşamamak beni çok üzüyor. Umarım sorunum ile alakalı bana yardımcı olursunuz. Şimdiden yanıtlar için teşekkürler.
Ayrıca sensörlerin bulunduğu ekran görüntüsünü de ekledim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |