|
5008 çözülemeyen sorun |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
GAtik
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2022 Saat 19:59 |
Merhaba arkadaşlar 2011 model yeni aldığım aracımı park ettikten 1 saat sonra yanına geldiğimde anahtar ile uzaktan kumanda ile açamadım kapılarında manuel açtığımda iç aydınlatma ve kaşı kilitleme ışığı akü bitmiş gibi yanmıyordu kontağı çevirdiğimde iç aydınlatma ve herşey normale döndü üst üste 2 defa başıma geldi ikisindede iç aydınlatma ve kapı açma tuşunun üzerindeki ışığının yanıp sönmediğini fark ettim kapıların anahtar ile açılmadığı sırada fark ettim ki araç kontak çevirmeden iç aydınlatmalar hiç bir tepki vermiyor konu hakkında yorumlarınızı ve desteğinizi rica ederim
Not: kontağı çevirdikten sonra araç normale dönünce sağlıklı çalışıyor akü ve kumandanın piline baktım
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |