|
308 gt paketle aranızdayım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Mete A.
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2022 Saat 20:52 |
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba
Aracın hayırlı olsun kazasız belasız kullan
|
|
Mbret
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öncelikle hayırlı olsun. Kazasız belasız günlerde kullanın.
Ben de 308 GT aldım fakat araçta radyo ile ilgili sıkıntı var. Radyo açıkken, ses sürekli kesilip geliyor ve bunu sürekli de yapmıyor. Yani bazı zamanlar, araba durur pozisyonda bu sıkıntı oluyor. Bazen de seyir halindeyken. Aynı problemi siz de yaşıyor musunuz? Apple Car Play ile bağlanıp müzik açtığımda aynı problem olmuyor ama. Bir de tüm radyo kanallarında denedim, radyo frekansı fark etmeksizin aynı problem var. Forumda 308 GT için bu konuda bir konu başlığı bulamadığım için buraya yazmak istedim. Herkese iyi forumlar.
|
|
Mete A.
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Son nesil bütün marka model araçlarda radyo performansı düşük maalesef hocam ben ona bağladım şikayetinizi. Fakat ben böyle birşey yaşamadım.
|
|
Mete A.
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkürler
|
|
Mbret
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ses performansı kesinlikle dediğiniz gibi çok düşük. Fransa'daki araba incelemelerinde Focal ses sitemi, GT modeli ile gelmesi gerekiyordu ama Türkiye'ye gelen modellerde maalesef opsiyon olarak bile koymamışlar arabaya.
Benim yaşadığım sıkıntı, bu konunun dışında. Onu da şu şekilde anlatabilirim; müzik çalarken çok hızlı bir şekilde "mute" tuşuna basıp tekrar "unmute" ettiğinizi düşünün. Bu şekilde ses sürekli kesik kesik geliyor. Sırf bunun için, yetkili servise gidip, test aracında da denedim. Aynı problemi test aracında da gözlemledim. Bu problemin kronik bir arıza olduğu belirtildi. Yani radyo dinlemek imkansız ve çok sinir bozucu oluyor şu anda. Sanırım bu problem sadece benim aldığım araçta ve test aracında var. Şansızlığım burada da beni takip etmeye devam ediyor.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |