![]() |
|
Dörtlünün kendi kendine yanması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ferhatglr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2022 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ferhatglr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2022 Saat 15:24 |
Herkese selamlar arkadaşlar
Bir süredir uğraştığım ama çözemediğim bi konu hakkında bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum. Aracım Peugeot 206 xr 2001 model Sorun ise dörtlülerin kendi kendine yanması. Yolda giderken, park halinde kilitli kilitsiz farketmeksizin kendi kendine dörtlüleri yakıyor. Tuşa basınca bazen alıyor bazen almıyor kendi istediğinde sönüyor. Aynı anda araçtaki saatide sıfırlıyor. Bende mecburen akü boşalmasın diye hergün aküyü söküp kullanacağımda geri takıyorum. Dörtlü sigortasını sökünce tabiki yanmıyor ama o da güvenli midir bilemedim geçici olarak. Elektrikçilere gittiğimde bakmaya yanaşmıyorlar işi uzun nerde olduğu belli olmaz vs diye ya da direk beyinde hata var 2-3 gün bırak değiştirelim diyorlar. Forumda aynı hatadan konular var ama çözüm varsa da yazılmamış. Eski mesajlardı yine yazdım ama cevap gelmedi. Sorunu yaşamış olan yardımcı olabilecek varsa sevinirim
|
|
![]() |
|
Ferhatglr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2022 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ferhatglr
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yardım edebilecek kimse yok mudur arkadaşlar 😔
|
|
![]() |
|
Yaprakciii ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2022 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yaprakciii
İyi forumlar, aracın kesinlikle beyninde değil. Aynı sorunu yaşadım ve banada beyin dediler tamir ettirdim. Tabii yersen. 3 yil önce 1200 lira civarinda ücret verdim. Servisten çıktığımda yanmadı hiç fakat eve gelince yine basladi. 3-5 gun daha o sekilde bindim. Ardından kendim flaşör dugmesini soktum. İçerdeki sigortadan ya da switchden yapiyor ustam. Oksitleniyor. Dörtlü düğmeni sök ve giriş yaptığı yeri guzelce temizle ardindan dugmenin hemen altinda sigortasi var onu da çıkar güzelce temizle. Dediklerimi yaptığın taktirde sorun ortadan kalkmış olacak. Hayırlı olsun simdiden.
|
|
![]() |
|
Yaprakciii ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2022 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yaprakciii
👍🏼
Düzenleyen Yaprakciii - 22 Ekim 2022 Saat 10:57 |
|
![]() |
|
Delfi911 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2019 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostum bende de aynı problem vardı elektrikçi dörtlü düğmesi arızalı dedi yenisini aldım sorun düzelti
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |