![]() |
|
Filtre, Yağ ve Bakım Ürünleri Markası Hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ukayl ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2017 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2022 Saat 13:52 |
S.a. Merhaba arkadaşlar. Aracın filtre bakımını yaptıracağım, şöyle bir fiyat araştırması yapıyordum. Aşağıdaki ürünleri fiyatları uygun geldi. Benzoil yağ markası var ürünler içerisinde . Bununla ilgili olarak yağın kalitesi hakkında bilgisi olan varmı acaba , bir sorun yaşarmıyım. Site sordum kaliteli ve patentli ürün dediler ama yinede bilgi sahini olanlara bir danışayım dedim.
Link: Buda Orjinal yazıyor:
Düzenleyen ukayl - 17 Ekim 2022 Saat 13:54 |
|
![]() |
|
arifbsrn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam. Bahsettiğiniz siteden bir çok alışverişi sorunsuz yapmış biri olarak tavsiye ederim.
orijinal parça olano almanızı öneririm. (özellikle yakıt ve yağ filtrelerinin ve motor yağının orijinal olmasına özen gösterin) sizde Ankara'dasınız galiba. imkanınız varsa şaşmaz yada ivedik tarafındaki yedek parçacılardan da fiyat alabilirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |