![]() |
|
Peugeot 206 gaz pedalının yan kısmından sıvı gelir |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mesutaslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mesutaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2022 Saat 23:38 |
Merhaba arkadaşlar. Gaz pedalının ordaki yan taraftan sıvı akıyor. Tamirciye götürdüm kalorifer peteği yerinden çıkacak bakılacak dedi. Araca antifiriz koymuştum ilk aldığımda. Benden önceki sahibi hiç kullanmamış antifiriz. Şimdi benim sorum şu ben torpido sökmeden bu işi nasıl hallederim. İstanbul da bu işi yapan yerler varmı. Sitede eli yatkın arkadaşlar kendileri yapmışlar ama ben yapamam. O yüzden herhangi bir ustaya götürcem. Belli ki bu petek tamiri torpido sökmeden de oluyormuş. O yüzden tavsiye üzerine bir ustaya götürcem. Ayrıca torpido sökülecek diyen adam 1500 TL masraf istedi. Torpido sökmeden yapan usta kaç paraya yapar. Daha mı fazla ister. Veya burada eli yatkın arkadaşlar da yapsa olur. Özelden mesaj atarsanız sevinirim.
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Torpido sökülecek diyen ustadan kaç.
206larda torpido sökülmeden değişir. Hatta %90 petek bile sağlamdır. Petekle boru arasında bulunan conta eskidiği için oradan kaçırır. Bunu bilerek sanayiye gidersen en az maliyetle çıkarsın. Öncelikle petekten mi geliyor boru birleşim yerinden mi onu tespit et. Boşa petek parası ödeme. Aşağı eğilip borunun peteğe bağlandığı yere peçete sar. Kaçak ordansa zaten antifiriz izinden belli olur. Işçilik ücreti konusuna bir şey diyemem fiyatlar çok arttı. 300 400 alırlar gibi. Petek sıkıntılı ise + petek ücreti. Değilse iki adet conta 2 3 lira Elin yatkınsa 2 3 liraya halledersin yani. Yada işten anlayan tanıdığın varsa forumdan fotoğraflara bakarak yaparsınız. Düzenleyen talip206 - 18 Eylül 2022 Saat 16:12 |
|
![]() |
|
Mesutaslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mesutaslan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antifiriz koyduktan sonra oldu bu sorunum. Belki kaçak var deldi geçti antifiriz. Ama dediğin gibi ise eğer torpido sökmeden de tamiri oluyorsa o şekilde bakayım ben sanayiye öle gideyim. Kime güvenip gideceğim onu da bilmiyorum artık tek tek dolaşmak lazım sanayiyi. Bide hangi tamirciye gitmek lazım hangisi bakar nokta atışı yapayım. Kaportacı bakmaz sanırım dimi.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mesutaslan
Birde şu dikkatimi çekti. Arabanın burnu havada iken yokuş yukarı iken pas pasın orda su birikintisi oluyor akıyor yani sıvı. Arabanın önü yokuş aşağı iken park halindeyken yani kuru oluyor ön taraf. Sıvı veya akan bişe yok. Bunu neye bağlıyorsun dostum.
|
|
![]() |
|
hakanyilmazlar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2022 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakanyilmazlar
Selam,
Ben de 5-6 ay önce aynı sorunu yaşadım. Radyatör/Kaloriferciye götürdüm. Torpidonun sökülmesi gerekmiyor. Kalorifer peteğini kendim aldım (250 TL). Radyatör ile ilgili bir iki sorun da vardı. Onları da halletti. 300 TL işçilik aldı.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mesutaslan
Aga nerde ve kime yaptırdın. Elektrikçi mi kaportacı mı. Kime sorsam sökmeden olmaz diyolar anlamadım bende.
|
|
![]() |
|
hakanyilmazlar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2022 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakanyilmazlar
Mesajda yazılı herşey aslında. Sanırım gözünden kaçmış. Ben radyatörcüye yaptırdım. Radyatörcüler yapar, sadece kalorifer işi yapanlar da var. Bazı elektrikçiler de yapıyor. Bursa'da yaptırdım ben. Sen İstanbul'da olduğun için yaptırdığım yeri tarif etmeme gerek yok sanırım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |