![]() |
|
Yağ sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
![]() ![]() 1. Vites ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : 206 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2022 Saat 23:26 |
Araba siyah,beyaz,mavi duman atmıyor , yağ kaçağı yok , bujiler tertemiz yağ yakmıyor Ama yağ azalıyor 1000 km de yaklasık 2 litre yağ gidiyor İlk castrol yağ koydurttum çakma çıktı daha sonra orjinal bayiinden castrol 10.40 yağ koydurttum katkı koydurttum motor yağına ama bugun yaptıgım kontrolde yaklaşık 800 km de yarısına yakını gitmişti Bunu çaresi nedir bi yardım
Düzenleyen DK14 - 15 Ağustos 2022 Saat 23:49 |
![]() ![]() 4. Vites ![]() ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : 2002 206 colorline otomatik Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3063 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha önceden araçta conta yakıp kapak revizeye gidip alt taraf (blok) kontrol edilmediyse veya maliyetten dolayı gözardı edildiyse araç hiçbir belirti vermeden ( duman atma vs. Olmadan) yağ eksiltebiliyor. Kolay kolay da ustalar ilk bakışta anlamayabiliyor.
Ikinci durum ise külbürtör kapağının oradaki yağ buhar hortumu vs ile ilgili sıkıntı varsa buharlaşan yağ bir şekilde tekrardan sisteme dâhil edilmeden atılıyor olabilir.
Düzenleyen talip206 - 18 Ağustos 2022 Saat 23:27 |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |