![]() |
|
Termostat değiştirdim yine aynı sorun oldu. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : 207 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2019 Konum: KASTAMONU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı skystar316
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2022 Saat 22:01 |
2009 model 1.4 hdi peugeot 207
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 30 Aracı : 2004 1.4i x-line 206 Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam normalde orjinal termostta 96-97 derecelerde açıyor fan.sizin anlattığınıza göre durum stabil.neresinde sorun var anlayamadım
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : 207 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2019 Konum: KASTAMONU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı skystar316
![]() ![]() ![]() ![]() |
85 -90 arası sıcaklığı tutması gerekiyor diye biliyorum. Uuzun yolda 75 dereceye kadar düşüyor derece . Önceden böyle değildi.
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : Peugeot 307 1.4 hdi Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
S.a merhabalar benimde sana benzer bi sıkıntım var benimde hararet sürekli 75 ile 80 arasın da gidip geliyor ama 80 oluncada fan açıyor biraz rampada 90 na çıkıp tekrar iniyor bende termostat yakın zamanda değiştirdim (hatta bende bi konu açtım termostat derecelidir dedi) fakat değiştirmeden öncede aynıydı ustaya sordum bi sıkıntı yok dedi ama benim içim hala rahat değil eger neden böyle olduğunu ogrenirsek çok iyi olacak
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : 207 Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2021 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı antipollution
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizinki ne güzel, bende aldığım günden veri 87-90 larda sabit, çok çok uzun süre yokuş çıkarsam 95 falan oluyor. Hiç 2. kademe fan açmıyor, motor boğulana kadar en son ben klimayı açıyorumda 2. kademe açıp soğutuyor.
|
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |