![]() |
|
Bu ıslık sesi mi? Turbo revizyon istiyor mu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
antipollution ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2021 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı antipollution
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2022 Saat 12:27 |
Arkadaşlar videoda sesi çektim ve yayınladım bakar mısınız Düzenleyen antipollution - 01 Ağustos 2022 Saat 12:28 |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam turbo sesine benziyor ama egzozdan değil motor kısmından çeksen daha net anlaşılır.
Revizyon istiyor mu anlamak için motor tamircisi değil turbocu baksa tek seferde net cevap verir. Milde boşluk yoksa çok sıkıntı bir durum yoktur. Sadece soğukta yapıyorsa motor yağın kalitesiz veya çakma olabilir
Düzenleyen talip206 - 02 Ağustos 2022 Saat 00:00 |
|
![]() |
|
antipollution ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2021 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı antipollution
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam turbo hava hortumunu çıkararak sesi tekrar çektim arkadaşlar. Mili elimle kontrol ettim milde en ufak bir oynama yok. Bu şekilde ses önden gelmiyor. Ama arkaya gidiyorum egzoz içinden çok az ıslık sesi var. Tüm bunları geçtim de videoda fark ettim turbonun içinde yağ damlaları var. Acaba yağ mı basıyor yoksa yağ buharı dediğimiz olay bu mu oluyor. https://www.youtube.com/watch?v=f-oq8ip7hpI&t=1s |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |