![]() |
|
206 Gösterge panelinde sönmeyen ışıklar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Jarhead ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2021 Konum: Van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2022 Saat 23:48 |
Merhabalar ilk defa bir konu açıyorum bir kusur varsa af ola. Aracım 206 1.4 hdi iki yıl önce aldım aracı alırken gösterge panelinde üç ışığın sönmediğini daha doğrusu hafif yanık kaldığını fark ettim. Bi elektriçiye gittim kontrol etti ve panelde sorun olduğunu söyledi. Panel tamir eden arkadaşın yanına gittim o da içerde oturup bakıp bu arızanın sigorta kutusunda olduğunu elektriçiye gitmemi söyledi bende baktım o ona öbürü öbürüne gönderiyor başımı belaya sokmadan efendi efendi arkama bakmadan ayrıldım sanayiden. Şimdi arzaya gelecek olursak panelin sağında kalan ışıklar ile ilgili sorun olduğunu düşünüyorum çünkü üçü de sağda. Biri su bidonu sensör ışığı, biri mazot su kontrol ışığı, biri de el freni. El frenini ışığı kaldırınca ışık tam yanıyor sorun yok indirince hafif yanık kalıyor. Mazot su müşürü farları yakınca gidiyor. Ama su bidonu sensörü hep hafif yanık kalıyor gerçi üçü de hafif yanıyor. Su bideonu ışığı hiç sönmüyor hep hafif yanık kalıyor kontağı kapatıyorum içerde oturup kapıları kitliyorum hala hafif yanık kalıyor en son bir dakka sonra her yerden elektrik kesilme sesi ile beraber gidiyor. Ben o kadar bunaldım ki ALLAH rızası için yardım edin. Bütün googleyi alt üst ettim ama benzer bir durum görmedim. Dilerseniz resim ve video paylaşabilirim.
Düzenleyen Jarhead - 18 Temmuz 2022 Saat 23:48 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |