![]() |
|
PEUGEOT 207 2007 LCD Ekran Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mkrgz58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2022 Konum: Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2022 Saat 17:31 |
Selamun aleykum sizlere danismak icin yeni uye oldum. Peugeot 207 2007 1.4 benzinli aracimda gunduzleri lcd ekran ( tarih. saat vs yazan) bazen hic bir sekilde, bazen yarim gozukuyor. Aksamlari net bir sekilde gorulebiliyor. Aklima gunese isiya maruz kalmasindan dolayi oldugu geliyor ama emin degilim. Ekrani soktum ustunde borg marka beyaz arkali ekran takili. Bu markada mi boyle sorun oluyor bilmiyorum degistirsem duzelir mi?
Yardimci olursanir sevinirim. Hayirli gunler...
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aleyküm selam ampuller yanıyormu birde ışık ayarı düşük ise ondan dolayıdı gözükmeye bilir. eğer ekranda başka bir sorun yoksa bence çıkmacılardan avrupada uyguna bulabilirsiniz düye düşünüyorum. mesela hurdalılardan kendiniz söküp alırsanız çok daha uyguna alabilirsiniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |