![]() |
|
206 Kontak Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emregokaltun07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2022 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emregokaltun07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2022 Saat 12:52 |
Foruma yeni katıldım hepinize merhaba. Yaşadığım sorunu hiçbir yerde bulamadığım için size danışmak istiyorum. Aracımın kontağını takıp çalıştırıyorum hiçbir sorun yok. Çalıştırdıktan sonra bazen çakmaklık ve tavan lambası yanmıyor. Fark ettiğimde anahtarı hafif oynatıyorum düzeliyor. Eğer farketmezsem bir süre sonra akü lambası yanıyor. Anahtarı oynatıp düzelttiğim zaman akü ışığı da sönüyor. Fakat her çukura girdiğimde yine aynı sorunu yaşıyorum. Sanırım kontak termiğiyle alakalı değil. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Hepinize teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhabalar aramıza hoşgeldiniz. sorunu aslında bulmuşsunuz kontak soketinde kısa devre olabilir. soketlerini kontağı kontrol ettirmekte fayda var bence. kendinizde kontrol edebilirsiniz. direksiyon alt bakalitini çıkartırsanız soketleri görebilirsiniz. anlattığınıza göre temassızlık var.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
emregokaltun07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2022 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emregokaltun07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yanıtınız için teşekkür ederim. Olası bir kontak arızasında bunun ortalama masrafı nedir bilginiz var mı?
Bakaliti en kısa zamanda söküp kontrol edeceğim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |