![]() |
|
206 2003 1.4 hdi x line |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206bitirdibizi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2021 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206bitirdibizi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2022 Saat 20:15 |
arkadaşlar aracımın aküsü bitmişti takviye yaparak çalıştırdım akü öldüğünden vurdurarak fln çalıştırıyordum en sonunda sıfır akü taktım ama bu sefer motor lambam yandı giderken devir km hararet göstergeleri sıfıra düşüyor sonra birden kendine geliyor ve araç bazen kontağı açınca motor lambası yanmıyor marş basıyor çalışmıyor kontak aç kapa yaparsam sürekli motor lambası geldiğinde çalışıyor neden kaynaklı olabilir
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sürekli vurdurarak çalıştırmaktan dolayı araç sente atlamış olabilir kardeşim. en kısa sürede aracın sentesini kontrol ettir. ek olarak aracın şarj dinamosunu ve konjektörünü kontrol ettir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |