|
206 Elektrik bağlantı şemaları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ByYlmzZz
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2022 Saat 03:47 |
Merhabalar.servicebox üzerinden şemalara ulaşamıyorum ücreli sanırım.başka türü bu şemaları nasıl edinebilirim acaba ?
|
|
ByYlmzZz
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bilgisi olan yok mu acaba ? dış sıcaklık sensör ve sis bağlantıları için elektrik şemasına ihtiyacım var
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
malesef hocam servisbox detay şemaları ücretli belki yabancı forumlarda bulabilirsin pdf olarak. dış sıkcaklık sernsörü montajı yapcaksan kardeşim forum içinde konular olacaktı. sis farı orjinal bağlantı yapcaksan o konuda bilgim yok malesef.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ByYlmzZz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sis farının bsm üzerindekini yerini buldum.röle ve sigorta var.sol far arkasında boş soket var şaseye sabitenmiş aktif değil.acaba sis soketi olabilir mi?
|
|
ByYlmzZz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
iki sisinde soketlerini tespit ettim. şimdi tesisatın çekildiğinden eminim nerdeyse. sadece sislere kadar çekeceğim tesisat orijinal olsun istiyorum. sisli bir 206 kullanıcısından sis tesisatının detayını bilmek istiyorum sadece.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |