![]() |
|
Acil Yardım 308 Elektrik Tesisatı Seri No |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tusem27 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2022 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2022 Saat 13:52 |
ACİL. Merhaba arkadaşlar. 2010 model millesim 1.6 HD 308 aracım var. Aracı hasarlı olarak aldım ve yaptırıyorum. Araç göğsünden gelen ana elektrik tesisatının (kablo demeti sigorta kutusu, akü vb. gidiyor.) uçaları kopmuş vaziyette benimde yeni elektrik tesisatı almam gerek . Servis te parça yok verdikleri parça numarasıyla tesisatı çıkmacılardan bulamıyorum. Seri no istiyorlar. Aynı model aracı olan arkadaşlar kablodaki etiketteki seri numarasını bana gönderirseniz çok teşekkür ederim. Bu tesisatı bulabileceğim yerlerler hakkında bilgi olan varda paylaşırsa sevinirim. Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
tusem27 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2022 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracım düz vites belirtmeyi unutmuşum.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Merhabalar bu siteden aracın şase girersen istediğin bütün parçaların kodlarına ulaşırsın.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
teşekkür ederim cevap için ancak sayfada arama yapıp bulamadım. Servisten parça kodunu aldım ama çıkmacılar etiketin üstündeki seri numarasını soruyorlar.
|
|
![]() |
|
Katip55 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2021 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Soner hocam bi özel mesaj attım bakar mısın
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |