![]() |
|
206 Elektrikli ayna vs... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrhrn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2022 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2022 Saat 14:09 |
Merhaba arkadaşlar 2004 model 206 Sw 1.4 hdi araç aldım. İlk Peugeot aracım yeni öğreniyorum bazı şeyleri, üç satır ekran alacağım com200 tuşu alacağım hız sabitleyici aldım göğüsteki dörtlü tuşunu merkezi kilitli taktım. Merkezi kilit ve hız sabitleyici kol çalışmadı henüz sanırım serviste açtırılması gerekiyor yada çalışmayacak. Size birkaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim; İnternette com200 sadece silecek kolu satılıyor tuşlu olan onu almayı düşünüyorum com2000 i açıp sadece silecek kolunu tuşlu olan ile değiştirebilirmiyim? 3 satır ekranı ise piyasada var ama çok pahalı bence biraz araştırdım yurtdışından çıkma 307 için 3 satır ekran 18 pinli aldırttım bir tanıdığıma henüz elime geçmedi tahminimce çalışacak ama sadece ön plastik kısmı farklı orayı nasıl yapacağım bilemiyorum sizce çalışır mı bilen var mı? Ayrıca cam açma tuşunu kaldırdığımda boşta bir soket var elektrikli ayna için olduğunu düşünüyorum. Ancak ayna ların içerden girişlerine bakıyorum şöför tarafı sadece iki kablo geliyor yolcu tarafı ise 4 kablo var. Elektrikli ayna alsam çalışırmı acaba diye düşünüyorum. Üç satır ekran için tuş derece kontrolü yapın deniliyor tek satırda derece gösteriyorsa alın denilmiş. Ben silecek kolunun ucunu söktüm bahsedilen yerleri kısa devre yaptırdım ancak ekranda saat ve tarihten başka bişey göremiyorum ama yolcu kapısındaki aynaya giden kablolardan ikisinin sensor olduğunu düşünüyorum aynanın altında da bi çıkıntı var sensöre benzeyen sanırım yine beyinden aktif edilmesi gerekiyor. Göğüsteki merkezi kilit ve dörtlü tuşu için gelen sokette 4 kablo var ama şuan çalışmıyor. Bilmediğim için soruyorum aktif edilmesi mi gerekiyor acaba? Hız sabitleyici kol almadan önce biraz araştırdım. Özellikle fren müşürüne gelen kablolara bakın 4 kablo geliyordu yanılmıyorsam. Montajını yaparken bi ara kontağı açtığımda gösterge panelinin en sol tarafında üçgen içerisinde kayan araç işaret ikazı yandı bir kere ( şimdi internetten baktım ESP/ASR lambası) tekrar söküp taktım bi daha yanmadı aynı ikaz. Ekran ile com200 tuşunu da taktıktan sonra servise gideceğim beyinden aktif ettirmek için sizin görüşleriniz nelerdir yardımcı olursanız mutlu olurum. İyi günler!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |