![]() |
|
206 1.6 benzinli manuel çalışmama sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Evren Ertunç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2020 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evren Ertunç
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2022 Saat 15:14 |
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Aracımda 2 gün önce hiçbir sorun yoktu. Dün sabah aracıma bindim marşa bastım çalışmadı. Marş motoru çalışıyor. Aküde problem yok. Elektrikçi sigortalara baktı bir sorun yok dedi. Benzin pompasından ses geliyormuyudu hatırlamıyorum. Arabayı vurdurunca çalıştı yani benzini alıyor araç motora. Fakat normal dururken ateşleme yapmıyor sanırım. Sorunun bujilerden olabileceğini düşündük ancak bu sabah marşa bastığımda çalıştı sonra gaz almak için benzin istasyonuna girdim kaldım. Daha önce açılan konularda immobilizer den kaynaklı olabilir demişler ama benim sorunum büyük ihtimal ondan kaynaklanmıyor. Sizce neden kaynaklanıyor olabili? Şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Evren Ertunç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2020 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evren Ertunç
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benzin pompasından gelmesi gereken vuuu sesi gelmiyo arkadaşlar gidip baktım.
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arka koltuğun oturma kısmını kaldırıp siyah kapağı sökün. Bir tornavidanın arkasıyla kırmayacak sekilde biraz vurun. Sesi dinleyin değişme var mı. Bazen bir şekilde tıkanma yapıyor ama arızalı ise değiştirmek lazım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |